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ORGANIC Crema del Borgo


Aceto Balsamico di Modena

Crema del Borgo
EU Bio
DE-ÖKO-039
Italian agriculture
  • from freshly pressed Pinot Noir grape juice
  • made in the style of an authentic Aceto Tradizionale
  • noble, creamy balsamic vinegar with a sweet flavour
  • aged in small oak barrels
  • for salads, goat cheese and mozzarella
4,90 of 5 stars
from 822 ratings
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Crema del Borgo 100 ml
100 ml 9,90 €
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*incl. 7 % tax plus shipping

Our Crema del Borgo is a sweet balsamic vinegar with a creamy texture. It is made from freshly pressed grape juice of Pinot noir grapes in the tradition of an authentic Aceto Tradizionale. The fresh must of Pinot noir grapes is fermented in two steps - first, to red wine and then to vinegar. Carefully reduced grape must from the same grape variety is added to the new vinegar, which leads to its particularly mild flavour. Afterwards, it is stored in small oak barrels for two months before the balanced balsamic vinegar can be bottled.

Our precious balsamic vinegar is the perfect ingredient for fine salad dressings and sauces. Also refines classic tomato mozzarella salad or as finish for goat cheese.

Usage

Ideal for leafy salads – a classic of the Mediterranean cuisine.

Recipe

Rocket salad with figs

Rocket salad with figs

Recipe for rocket salad with figs. Refined with beechnut oil and Crema del Borgo, goat cheese and roasted walnuts. zum Rezept
Lamb's lettuce with strawberries and walnuts

Lamb's lettuce with strawberries and walnuts

Summer salad with lamb's lettuce, strawberries and walnuts. With a vinaigrette from mill-fresh walnut oil and smooth-sweet Crema del Borgo balsamic vinegar. zum Rezept
Crepe rolls with salmon

Crepe rolls with salmon

Recipe for crepe rolls with salmon, cream cheese and piquant horseradish spice oil. Refined with dill and our Crema del Borgo Aceto balsamic vinegar. zum Rezept

weitere Rezepte

Ratings

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from Prof. Dr. Hermann Rauh at 23.02.2022
Dieser Aceto Balsamico die Modena ist geschmacklich ausgereift mit einem insgesamt runden edlen Aroma, das sich einmal in süßlicher Baß- und säurehaltiger Kopfnote ausdrückt. Die Konsistenz ist recht sämig, könnte für den ein oder anderen dennoch etwas zu dünnflüssig sein. Eine Creme in dem Sinne ist dieses Produkt... mehr >>
nicht. Daher ein Stern Abzug.
from Heike Lange at 06.10.2023
Eigentlich bin ich nicht so der Fan von dunklem Essig. Dieser Essig bietet allerdings den Vorteil, dass ich beim Gurkensalat nicht auch noch extra Zucker nehmen muss, weil er sehr, sehr süß ist. Diesen Essig würde ich auch wieder bestellen.
from Ulf Platzer at 26.02.2020
Leckerer Aceto Balsamico. Für fünf Sterne hätte ich ihn mir cremiger gewünscht; er ist doch recht flüssig. Aber das ist ja Ansichtssache-
from Karla Burkhardt at 14.05.2021
Die leicht cremige Konsistenz ist sehr angenehm. Ein Löffel davon ergänzt meine Vorarlberger Linsensuppe vorzüglich.
from Gudrun Funk at 17.09.2021
Der Balsamico ist zwar nicht so „dickflüssig“ wie ich es mag, aber geschmacklich gut und ausgewogen Empfehlenswert
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Specification and ingredients

Crema del Borgo

Average energy and nutrient content for 100 g

Energy
1040 kJ / 245 kcal
Fat
0,0 g
    saturates
0,0 g
    monounsaturates
0,0 g
    polyunsaturates
0,0 g
Carbohydrate
56,9 g
    of which Sugars
56,9 g
Protein
0,8 g
Salt
< 0,1 g

Acid content
6,0 %


Please enjoy our products as part of a diverse and balanced nutrition.

As a product of nature the composition of the oil can vary, the given specifications are therefore average values.

Lagerung

Store in a cool and dark place.

Fatty acids diagram

saturated fatty acids
0,0 g
monounsaturated fatty acids
0,0 g
diunsaturated fatty acids
0,0 g
triple unsaturated fatty acids
0,0 g

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