Favorites

Cart
Your cart contains the following items:
Total 0,00 € Display Cart Checkout

Hummus with beechnut oil Rezept zurück zur Rezeptübersicht

Hummus with beechnut oil Zutaten für 4 Personen

Zubereitungszeit: 10 Minuten

Schwierigkeit: einfach

Zutaten

400 gcanned chickpeas
2 cloves of garlic
3 ELsesame paste / tahin
3 ELvegetable broth
2 ELlime juice
2 TLRas el Hanout coconut spice oil
c or iander
3 ELbeechnut oil

Zubereitung
Drain chickpeas through a sieve and allow to drip. Peel the garlic. Melt Ras el Hanout coconut spice oil in a pan for two minutes.
Mix chickpeas, garlic, sesame paste, vegetable broth, lime juice and the melted Ras el Hanout coconut spice oil in a blender to a smooth mixture. Garnish with fresh coriander and beechnut oil. Serve with pita bread on the side.


Download Recipe as PDF

Wir nutzen Cookies, um Ihnen eine bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Mehr Infos Ok, verstanden