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ORGANIC Chinese Five Spice


Coconut Flavoured Oil

Chinese Five Spice
EU Bio
DE-ÖKO-039
EU- / non EU agriculture
  • with organic virgin coconut oil
  • traditional Chinese spice blend
  • with ginger, turmeric and cayenne pepper
  • intense spiciness
  • for wok dishes with meat, fish and vegetables
4,78 of 5 stars
from 279 ratings
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6,50 €*
18319
100 g
65,00 € / 1 kg
*incl. 7 % tax plus shipping

Virgin coconut oil, enriched with fiery cayenne pepper, ginger, turmeric & co. The aroma and taste of this spice blend, which is very popular in China, combines with the fine, typical coconut note to create a well-rounded composition for South Asian cuisine. Ideal for wok dishes with meat, fish, tofu and vegetables, in rice and noodle dishes, as a seasoning for spring rolls and wonton fillings.

Usage

Ideal for wok dishes with meat, fish, tofu and vegetables, in rice and noodle pans, as a seasoning for spring rolls and wonton fillings. Hot and spicy - please use with care, do not stir-fry and keep out of the reach of children.

Simply pour the desired amount of Coconut Seasoning Oil over hot food just before serving and stir. To use Coconut Flavoured Oil in cold dishes, simply melt the desired amount and stir in.

Recipe

Exotic bulgur with vegtables and almonds

Exotic bulgur with vegtables and almonds

Recipe for exotic bulgur with vegetables and almonds. Refined with Tandoori spice oil. Ideal as main course, side dish or starter. zum Rezept
Leaf spinach with tofu

Leaf spinach with tofu

Vegetarian Asian tofu pan with fresh leaf spinach. Refined with our Chinese Five Spices coconut spice oil. Easy and quick low carb recipe with spicy aroma. zum Rezept

Ratings

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from Heike Lange at 03.07.2024
Von dem chinesischen Kokoswürzöl bestelle ich mir meist mehrere Gläser. Wenn der Reis fertig gekocht ist, einfach einen Kaffeelöffel durch diesen geben und mit dem Gemüse servieren. Schmeckt auch lecker statt Butter durch Spaghetti eben das chinesische Kokoswürzöl nehmen.
from Heike Lange at 22.10.2024
Sehr lecker um Hähnchenbrustfilet oder Rindersteak anbraten und dann als Asia-Pfanne mit Gemüse (Kokos-Milch) servieren. Bestelle ich immer wieder mit, mehrere Gläser sogar. Schmeckt auch gut 1 TL durch Reis mischen und heiß servieren.
from Gerd Gilbert at 17.12.2020
Also ich muss sagen das 5 Gewürze Kokos ist für mich einfach ein MUSS für Asiatische Gerichte. Ich will auch nicht übertreiben, aber das hat meinen Geschmack voll getroffen. Einfach nur gut, mehr braucht man dazu nicht sagen.
from Angelika Preyer-Glöckler at 03.04.2021
Etwas schärfere Gewürznote, einfach etwas sparsamer verwenden, mehrmals probieren. Für alle asiatischen Gerichte, sei es vegetarisch-vegan oder z.B. mit Hühnerbrust, absolut empfehlenswert.
from Matthias Appel at 10.05.2021
Mittlerweile Standard beim Braten. Wird immer wieder mitbestellt. Pikant, aber von der Schärfe alles noch im Rahmen. Genau den gewissen Extra-Kick möchte man ja auch haben. Tolles Würzöl.
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Specification and ingredients

Chinese Five Spice

Average energy and nutrient content for 100 g

Energy
3700 kJ / 900 kcal
Fat
100 g
    saturates
92 g
    monounsaturates
6,5 g
    polyunsaturates
1,5 g
Carbohydrate
0 g
    of which Sugars
0 g
Roughage
0 g
Protein
0 g
Salt
0 g


Please enjoy our products as part of a diverse and balanced nutrition.

As a product of nature the composition of the oil can vary, the given specifications are therefore average values.

Ingredients

Coconut oil*, cayenne pepper*, nutmeg*, ginger*, onion powder*, mace*, turmeric*, garlic*, blue fenugreek*, coriander*, paprika*

*certified organic

Durability

9 - 12 months

Lagerung

Store in a cool and dark place.

Fatty acids diagram

saturated fatty acids
92 g
monounsaturated fatty acids
6,5 g
diunsaturated fatty acids (Omega-6)
1,5 g
triple unsaturated fatty acids (Omega-3)
0 g
Fettsäurendiagramm

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