Merkliste
Warenkorb
Your cart contains the following items:
Total 0,00 € Display Cart Checkout

Coconut flour

partly deoiled

Coconut flour
EU Bio
DE-ÖKO-039
Non EU agriculture
Coconut flour is produced from fresh coconut flesh which is gently dried, deoiled and finely ground. It still contains approximately 12 g per 100 g coconut oil together with vegetable protein and approximately 38 g per 100 g dietary fibre.
4,88 off 5 stars
from 897 ratings
auf meine Merkliste
4,95 €
incl. 7% tax plus shipping
48253
500 g
9,90 € / 1 kg
+

Coconut flour is produced from fresh coconut flesh which is gently dried, deoiled and finely ground. It still contains approximately
12 g per 100 g coconut oil together with vegetable protein and approximately 38 g per 100 g dietary fibre. The coconuts which are used for this exotically aromatic flour originate from plantations in Sri Lanka and the Philippines. Ideal for musli and for thickening shakes. Gluten free.

Usage

Tip: When baking, 10% to 20% of the flour can be replaced with coconut flour. Since it has a very good swelling capacity, just adjust the amount of liquid in the recipe accordingly!

Ratings

display all reviews
from Gabriele Weiss at 16.01.2018
Man kann die Packung gut wieder verschließen, da man ja meistens immer nur etwas entnimmt. Mische es bei von Pfannkuchen bis Brot - man muss nur bedenken, dass es glutenfrei ist und solo keine guten Backergebnissen zu erzielen sind. Aber sehr gut!
from Ulrich Frese at 15.03.2018
Guter, angenehmer Geschmack, seit Jahren gleichbleibend auf hohem Level. Dazu eine geniale Verpackung, die sich mit einer Handbewegung erstmalig öffnen (entsiegeln) und anschließend nach jedem Gebrauch wieder aromadicht verschließen lässt.
from Dieter Unger at 10.08.2017
Glutenfrei, falls man damit Probleme hat, wenig Kohlenhydrate, läßt sich auch ohne andere mehle mit entsprechen viel Flüssigkeit und Eiern oder Bananen verarbeiten. (Eier/Bananen, damit der Teig nicht zerbröselt, wenn er gebacken ist).
from Marion Reich at 16.02.2017
Leider hab ich das Kokosmehl noch nicht aufgebraucht. Ich habe es zum Eierkuchen backen verwendet, dann waren die Eierkuchen ziemlich brüchig. Dafür kann aber das Mehl nichts, ich muss mir erst noch Rezepte mit Kokosmehl suchen.
from Franz Gerlach at 04.12.2017
Kokosmehl eignet sich sehr gut zum Plätzchen backen. Die Plätzchen sind schön knusprig, man ersetzt 1/4 bis 1/5 des Mehls und Zuckers und die Plätzchen sind immer noch süß genug, das ist toll.
display all reviews

Specifications

Coconut flour

Average energy and nutrient content for 100 g

Energy
1297 kJ / 312 kcal
Fat
7 g
    saturates
6,7 g
    monounsaturates
0,2 g
    polyunsaturates
0,1 g
Carbohydrate
24 g
    of which Sugars
8,9 g
Roughage
41 g
Protein
18,2 g
Salt
0,24 g

Kalium
1750 mg (87,5% NRV)


Please enjoy our products as part of a diverse and balanced nutrition.

As a product of nature the composition of the oil can vary, the given specifications are therefore average values.

Ingredients

Coconut flour, certified organic. May contain traces of almonds, hazelnuts, walnuts or sesame.

Storage advice

Keep well closed, cool and dark.

Durability

6 - 9 months

Buy similar Products

Wir nutzen Cookies, um Ihnen eine bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Mehr Infos Ok, verstanden