Watchlist

Cart
Your cart contains the following items:
Total 0,00 € Display Cart Checkout

Coconut flour

partly deoiled

Coconut flour
EU Bio
DE-ÖKO-039
Non EU agriculture
  • gently milled from deoiled coconut flesh
  • contains about 10 g of coconut oil per 100 g
  • valuable source of protein and fiber
  • resealable packaging
  • for baking and as an additive for shakes and smoothies
4,88 off 5 stars
from 912 ratings
auf meine Merkliste
4,95 €
incl. 7 % tax plus shipping
48253
500 g
9,90 € / 1 kg
+

Coconut flour is produced from fresh coconut flesh which is gently dried, deoiled and finely ground. It still contains approximately
12 g per 100 g coconut oil together with vegetable protein and approximately 38 g per 100 g dietary fibre. The coconuts which are used for this exotically aromatic flour originate from plantations in Sri Lanka and the Philippines. Ideal for musli and for thickening shakes. Gluten free.

Ratings

display all reviews
from Marian Weber at 25.10.2019
Ballaststoffe sind wichtig für die Verdauung. Hier sind viele Ballaststoffe enthalten und es schmeckt auch noch leicht nach Kokos, wenn man es zum Beispiel in Joguhrt einrührt. Dadurch das es Mehl ist wirkt es dann die Mais oder Kartoffelmehl (Stärke) und bindet das Joguhrt ab.
from Kerstin Horstmann at 20.01.2018
Nehme es nicht zum Backen, sondern um Süßspeisen oder z.B. selbstgemachten Joghurt etwas anzudicken. Das Kokosmehl bleibt zwar ein wenig krümelig, aber geschmacklich finde ich es sehr angenehm. Die leichte, aber nicht aufdringliche Kokosnote passt zu vielem.
from Gabriele Weiss at 16.01.2018
Man kann die Packung gut wieder verschließen, da man ja meistens immer nur etwas entnimmt. Mische es bei von Pfannkuchen bis Brot - man muss nur bedenken, dass es glutenfrei ist und solo keine guten Backergebnissen zu erzielen sind. Aber sehr gut!
from Ulrich Frese at 15.03.2018
Guter, angenehmer Geschmack, seit Jahren gleichbleibend auf hohem Level. Dazu eine geniale Verpackung, die sich mit einer Handbewegung erstmalig öffnen (entsiegeln) und anschließend nach jedem Gebrauch wieder aromadicht verschließen lässt.
from Dieter Unger at 10.08.2017
Glutenfrei, falls man damit Probleme hat, wenig Kohlenhydrate, läßt sich auch ohne andere mehle mit entsprechen viel Flüssigkeit und Eiern oder Bananen verarbeiten. (Eier/Bananen, damit der Teig nicht zerbröselt, wenn er gebacken ist).
display all reviews

Specification and ingredients

Coconut flour

Average energy and nutrient content for 100 g

Energy
1297 kJ / 312 kcal
Fat
7 g
    saturates
6,7 g
    monounsaturates
0,2 g
    polyunsaturates
0,1 g
Carbohydrate
24 g
    of which Sugars
8,9 g
Roughage
41 g
Protein
18,2 g
Salt
0,24 g

Kalium
1750 mg (87,5% NRV)


Please enjoy our products as part of a diverse and balanced nutrition.

As a product of nature the composition of the oil can vary, the given specifications are therefore average values.

Ingredients

Coconut flour, certified organic. May contain traces of almonds, hazelnuts, walnuts or sesame.

Storage advice

Keep well closed, cool and dark.

Durability

6 - 9 months

Buy similar Products

Wir nutzen Cookies, um Ihnen eine bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Mehr Infos Ok, verstanden